Steun onze projecten in Kenia

STEUN ONZE PROJECTEN IN KENIA

Vind je het leuk om onze projecten in Kenia te ondersteunen dan kan dat door vrijblijvend een donatie te doen maar ook door onze acties te ‘liken’ en vrienden en familie te informeren over onze projecten. Delen is lief!

Donatie project 2018-2019:

Schoolgebouw KPATDA in Oyugis – wij zijn deze donatie actie gestart om het schoolgebouw van de basisschool KPATDA in Oyugis afgebouwd te krijgen. In 2012 is er een begin gemaakt met het bouwproces met steun vanuit de lokale overheid. Door politieke veranderingen is het schoolgebouw nooit helemaal afgebouwd. Via donaties en fondsenwervende activiteiten willen we het schoolgebouw afmaken zodat de kinderen, leerkrachten en ouders over een schone en hygiënische leeromgeving beschikken. 

Donaties kunnen overgemaakt worden op: IBAN: NL60 INGB 0001 990 350 t.n.v. Stichting Jongerentheater Link o.v.v. donatie KPATDA Schoolgebouw

Bedankt!

kpatda_pupils1

Donaties komen volledig ten goede aan de uitvoering van het project. Zie voor meer informatie over ons beleid : https://jongerentheaterlink.nl/about/stichting/

Er is een uitgebreid plan en begroting opgesteld i.s.m. het schoolbestuur. Mocht u dit graag in willen zien dan kunt u ons mailen op link2move@yahoo.com.

Meer over KPATDA: https://jongerentheaterlink.nl/about/stichting/kenia/

http://kpatda.wixsite.com/kpatda

Jongerentheater Link is een van de Utrechtse Parels van Utrecht4GlobalGoals. Meer over de Global Goals en wat Utrecht doet klik op de link hieronder.

global-goals-for-sustainable-development
https://www.utrecht4globalgoals.nl/wat-doet-utrecht/global-goals-the-city/
<span>%d</span> bloggers liken dit: