Company

Odak en Saskia geven vanuit hun eigen onderneming Link Works zelf les, maken theater én bieden hun expertise en vaardigheden in het initiëren, ontwerpen, implementeren en het begeleidingsproces voor (non-formal) onderwijs programma’s, (jongeren)uitwisselingen, festivals en evenementen, dans- en theater producties, presentaties, tournees, open podia en community initiatieven.

Scholen / BSO’s – De op maat gemaakte lessen, workshops en projecten voor het basis- en voortgezet onderwijs en naschoolse opvang geven de kinderen de gelegenheid om op unieke wijze met de verschillende disciplines dans, bewegen, muziek en theater hun creatieve talent te ontdekken, te ervaren en in te zetten. Scholen / BSO’s zijn welkom om op bezoek te komen op een Link locatie of Link Works met de kinderen op school/bso in het klaslokaal, de gymzaal of aula.

Bedrijven – De bedrijfsuitjes / teambuilding workshops voor bedrijven bieden werkgevers en werknemers de gelegenheid om thema’s als leiderschap, interculturele dialoog en samenwerking op een praktische en creatieve wijze te ervaren door middel van dans, bewegen, muziek en theater. Het is dans, het is theater maar bovenal het is FUN! Bedrijven kunnen op bezoek komen op een Link locatie of Link Works op uw locatie.

Co-creatie – of het nu gaat om het creeëren van een open podium, een festival, een uitwisselingsprogramma of een wijkproject, Link Works! Samen met scholen, bedrijven, organisaties, buurtbewoners en community initiatieven worden innovatieve en vernieuwende ideeën werkelijkheid. Link Works kijkt en ziet wat er al is, bundelt krachten en maakt verbindingen. De nieuwe werkelijkheid wordt ontplooit en praktisch vorm gegeven.

%d bloggers liken dit: