UITNODIGING

Elk jaar organiseert Sharing Arts Society de Sint Maarten Parade, dit jaar de Ronde van Sint Maarten met het thema #Kansengelijkheid. Een groot lichtjesfeest met prachtige lichtsculpturen gemaakt door allerlei organisaties en bewoners in de stad Utrecht.
Jongerentheater Link doet mee en bouwt de komende weken aan een groot lichtsculptuur en een performance dat de thema’s kansengelijkheid, discriminatie, vooroordelen, uitsluiting gaat onderzoeken en vorm gaat geven. Het maakproces is open voor buurtbewoners om aan deel te nemen.
Houden deze thema’s je bezig? Wil je graag samen in een groep op creatieve wijze deze thema’s onderzoeken en vormgeven? Wil je leren hoe je creativiteit kunt inzetten om verhalen met elkaar te delen? Kom en doe mee!

Doelgroep: 18+, iedereen die nieuwsgierig is en het interessant vindt om met elkaar, te ontdekken en te maken.
Deelname is gratis. Laat van te voren even weten als je mee komt doen. Je kunt een mailtje sturen link2move@yahoo.com of bellen 0637276609
Data: woensdag 22 september 18.45 – 21.15, woensdag 29 september 18.45 – 21.15, woensdag 6 oktober 18.45 – 21.15, zaterdag 9 oktober 11.00 – 16.00, dinsdag 2 november 18.45 – 21.15
Locatie: CAB Rondom 90 A (Cartesius, naast NS station Zuilen)

De workshops worden georganiseerd in samenwerking met een kunstenaar van de Sint Maarten Parade.

Het resultaat wordt getoond tijdens de Ronde van Sint Maarten, 5 en 6 november op het Berlijnplein én gaat vervolgens een jaar lang mee op reis met het Open Podium West, vrijdag 12 november op het eerste Open Podium West tijdens LeGuessWho festival in Lombok.

Covid19: wij volgen de richtlijnen van de rijksoverheid.

Meer informatie:
Open Podium West www.jongerentheaterlink.nl
Ronde van Sint Maarten www.sintmaartenparade.nl
Met dank aan het initiatievenfonds voor de ondersteuning om dit lichtsculptuur te maken.