Wat is Open Podium West?

Binnenkort starten we met het Open Podium West. In een periode van 1 jaar organiseren we een 4-tal open podium momenten in Utrecht West. Voorafgaand zijn er workshop trajecten voor buurtbewoners (jong en oud), Jonge Makers trajecten (inclusief coaching en begeleiding), workshops op scholen en verschillende bewustwordingsactiviteiten in de wijk.

Waarom organiseren we Open Podium West? 

Discriminatie, vooroordelen, uitsluiting, ongelijkheid, racisme, we maken het bespreekbaar. Op het Open Podium West staan mensen uit de wijk, bekend en onbekend, jong en oud, allemaal mensen die een verhaal of ervaring willen delen middels een gedicht, een dans, een theaterstuk, spoken word, een schilderij, een lied, je kunt het zelf bedenken en heb je hulp nodig bij het maken daarvan dan is er coaching en begeleiding. 

Het Open Podium West biedt een veilig platform dat inspireert, verbindt en ruimte biedt om met elkaar het gesprek aan te gaan over comfortabele en oncomfortabele situaties, een platform waar we naar elkaar luisteren en elkaar horen.

Hieronder meer over

  • vacatures
  • aanmelden voor Jonge Makers traject (voor buurtbewoners en/of (semi-)professionals)
  • (binnenkort) informatie en aanmelden Workshoptraject buurtbewoners
  • (binnenkort) informatie over reserveren van de Scholen workshops

VACATURES

Voor Open Podium West zijn wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde mensen die  affiniteit hebben met het doel van het project. Je versterkt het team met de productie, communicatie en/of uitvoering.

Het betreffen betaalde opdrachten, of stages (met stage vergoeding) en er is volop ruimte voor vrijwilligers om mee te doen en te mee helpen.

  • Productie assistent – betaalde opdracht
  • Productie assistent – stage
  • Communicatie medewerker – betaalde opdracht
  • Communicatie medewerker – stage
  • Vormgever communicatie materiaal – betaalde opdracht / stage
  • Workshopbegeleiders / educators & makers (betaalde opdracht & stages)

Ben je geïnteresseerd? Neem contact met ons op via

email: link2move@yahoo.com

telefoon: 0637276609 (Saskia)

OPEN PODIUM WEST wordt mede mogelijk gemaakt door: