Aanstaande zondag 23 augustus is alweer onze laatste zomervakantieactiviteit. Wat is het een fantastische zomer geweest. We hebben pizza’s gebakken, in de disco gedanst, leren slacklinen, jongleren, mode en verfkunst gemaakt maar vooral heel veel plezier gehad met elkaar en ook nieuwe vrienden gemaakt!

Voor de laatste activiteit:
We starten zondag 23 augustus om 14.00 met een speurtocht in het speeltuintje van het Spinozaplantsoen. We gaan speuren in de wijk en een code verzamelen waarmee we deuren van het Stadsklooster in Lombok kunnen openen. Daar wacht een muzikale verrassing van het Utrechts Studenten Koor en Orkest op jullie!
Wil je mee speuren? Zorg ervoor dat je uiterlijk 14.00 bij het speeltuintje van het Spinozaplantsoen bent!
De activiteit is gratis!
Fijn als er ouders zijn die mee speuren!
Tot zondag!