Op 4 januari is het zo ver! Dan lanceren we onze crowdfunding actie op voordekunst.nl voor Xposed Xchange, We zullen dit op een feestelijke manier doen. Om 17.00 uur is iedereen welkom bij het Wilde Westen. We zullen informatie geven over de uitwisseling die van 14 tot en met 28 april zal plaatsvinden in Utrecht, en over de uitwisselingen die hiervoor plaats hebben gevonden in Kenia en Zuid-Afrika. Christine Karani, die afgelopen zomer in Nairobi met dansers van de Amsterdamse dansgroep SONGA en dansers van de Keniaanse dansgroep Artzone een dansvoorstelling op locatie heeft gemaakt en in April deel zal nemen aan Xposed Xchange zal hierna een dans workshop geven voor wie willen meedoen. We zullen afsluiten met een borrel en lekkere hapjes!

Na het evenement is iedereen welkom om te blijven en deel te nemen aan blender dance BlenderDance: Happy New Year Bring Your Own Tradition Edition!

Kom je ook? Delen mag!

Voor dansers en jongeren die graag mee zouden doen aan de uitwisseling is er dan genoeg tijd om ons vragen te stellen,

Over Xposed Xchange: In april 2019 organiseren we een twee weken durend uitwisselingsproject met artiesten uit Kenia, Zuid-Afrika en Nederland waarbij we met jonge makers, jongeren en performers een voorstelling maken door middel van workshops, montages, dramaturgie, verhaallijn, maken, choreografie en discussies als onderdeel van het creatief proces. Hierbij werken we op participerende wijze met jongeren en communities uit Utrecht door workshops en creatieve activiteiten.

Xposed Xchange wordt mede mogelijk gemaakt door het Initiatievenfonds Utrecht. Het Fonds voor Cultuurparticipatie (jijmaakthetmee.nl) en K.F. Hein Fonds

https://www.facebook.com/events/273210796685984/