Klik hier om kennis te maken de dansers en de Crowdfunding actie!

Wat beweegt jou?

SONGA

Maak deel uit van onze reis.

Wij zijn SONGA: twee choreografen, vijf dansers en een filmmaker uit Amsterdam. Onze droom gaat in vervulling. In september 2018 zullen wij een uitwisseling project SONGA met tien Keniaanse dansers van Artzone Nairobi realiseren. SONGA betekend bewegen in swahili. Binnen vier weken zullen wij een voorstelling creëren die op openbare locaties in Nairobi opgevoerd zal worden. Ons belangrijkste doel is het verbinden van verschillende culturele achtergronden door dans. Dit project gaat de uitwisseling van kennis en educatie tussen twee verschillende culturen mogelijk maken.

Ons werk is authentiek en transcultureel. Als kunstenaars zijn wij gedreven door het innerlijk ritme en de culturele veranderingen van onze generatie. Samen willen wij door een emotioneel aangrijpende ervaring bij dansers en publiek in Nederland en Kenia grenzen opheffen.

Om het proces van ontmoeting, onderzoek en presentatie met een breed publiek te kunnen delen, zullen wij onze reis in een documentaire vastleggen. Door onze ervaringen op film te tonen, wordt de vereniging van beide culturen zichtbaar en voelbaar.

Wat wij nodig hebben

Om dit project te kunnen realiseren hebben wij JOUW HULP nodig.

Wij hebben het volgende nog nodig:

  • vliegtickets
  • accommodatie

 Waarom?

  • Omdat vliegen duur is maar wel wat sneller gaat dan lopen.
  • Om onze visie vanuit verschillende dansachtergronden te verdiepen en te groeien als zelfstandige danskunstenaars.

De uitkomst

  • Om meer begrip voor beide culturen in Nederland en Kenia te creëren.
  • Door over grenzen heen te werken, bouwen wij internationale bruggen voor de toekomst.

https://www.indiegogo.com/projects/songa-dance#/

https://www.facebook.com/Dance-Project-Kenya-2018-224775484765187/