Welkom bij onze tweede Dance Encounter! Dit evenement is voor iedereen die graag nieuwe mensen wilt ontmoeten uit de omgeving door samen te communiceren via beweging en dans. Het meest belangrijke dat je moet weten is dat je geen danservaring nodig hebt, maar als je dat wel hebt, dan nodigen we je natuurlijk uit om dit te laten zien! Deze Dance Encounter is een platform voor iedereen die buiten de gebaande wegen durft te gaan qua communicatie. Denk aan een ‘open mic’ avond of aan ‘stand up comedian’ event, maar dan met beweging, ritme en muziek! Dus kom langs en ervaar wat je van elkaar kunt leren door beweging.

Wat: Dance Encounter inclusief Avondeten!
Wanneer: 23 januari van 17:00-21:00
Waar: Cereolfabriek, Kanaalweg 91 3533 CK Utrecht
Voor wie: iedereen 🙂
Door:

– Jongeren Theater Link
– Het Wilde Westen
– Christos Alexiou
– Dorinthe de Man
– Calina vd Velden
– Esther Beunis

Kosten: Eigen bijdrage wordt gewaardeerd

P.S. Wie zijn wij?
Naast Link en het Wilde Westen wordt dit evenement georganiseerd door ons, vier master studenten van de Universiteit Utrecht! We volgen de opleiding “Arts & Society” en mogen daarom samen met Link werken aan impact creatie door middel van kunst! We hebben hierover een blog die we je graag laten zien, stuur een berichtje dan geven wij jou de LINK 🙂

___________________________________________________

Please feel welcome to join and participate in our second Dance Encounter! This event aims to open up a space for anyone who wishes to express, encounter and learn through movement. Maybe the most important thing to know is that no dance experience is needed, but if you do, please bring your expertise to the floor! The Dance Encounter serves as a platform for everybody who dares to go beyond the standard paths of communication. Think of an ‘open mic’ night, or a ‘stand up comedian’ evening but then with movement, rhythm and music! Let’s get together and create an open environment for sharing and learning through movement.

What: DanceEncounter including Dinner!
When: 23 Januari from 17:00-21:00
Where: Cereolfabriek, Kanaalweg 91 3533 CK Utrecht
For whom: anybody interested 🙂
By:

– Jongeren Theater Link
– Het Wilde Westen
– Christos Alexiou
– Dorinthe de Man
– Calina vd Velden
– Esther Beunis

Fee: What you think it’s worth

P.S. Who are we?
Together with Link and Het Wilde Westen this event is organized by us, four master students from University Utrecht. We study “Arts & Society” and this is why we got the opportunity to work together with Link and create social impact through Art! We have a blog about our experiences and we’d be happy to share this with you. Send us a message and we’ll send you the LINK!