poster_OpenPodiumIkToon_SpeeltuinNoordseParkjuni2016_LR

Elke vrijdagmiddag in juni biedt Jongerentheater Link i.s.m. stichting Me’kaar in Speeltuin Noordse Park een Open Podium. De opening vindt plaats op woensdag 1 juni.
Of je nou zingt, een instrument bespeeld of gek bent op dansen én op zoek bent naar een plek om jou talent te laten zien, een podium voor een try-out met jou theater-of dansgroep zoekt, het Open Podium biedt alle Utrechtse (podium)kunstenaars, jong, oud, beginnend tot vergevorderd een plek om jezelf te laten zien. Niet helemaal zeker van je act of vindt je het podium nog best wel spannend, geen zorgen, Link biedt workshops en begeleiding en maakt er samen met jou de act van zoals jij erover hebt gedroomd. Meld je aan voor een van de data en maak kans om jou optreden op het podium van Festival Bombarie www.festivalbombarie.nl in de Jaarbeurs in Utrecht aan een groot publiek te laten zien!
woensdag 1 juni (opening)
vrijdag 3 juni
vrijdag 10 juni
vrijdag 17 juni
vrijdag 24 juni
Aanmelden: stuur een email naar link2move@yahoo.com met je naam, leeftijd, telefoonnummer en vertel kort iets over jou optreden en de datum dat je wilt optreden. Voor meer informatie kun je ook bellen met Saskia 0640245234