Vrijdag 27 mei om 17.00 in De Wijkplaats in Lombok (ga naar evenement op facebook)

Link, Future Me en Ubuntuhuis presenteren: de voorstelling C’est la Vie met vooraf een workshop en aansluitend aan de voorstelling een dinner.

LINK & Future Me werken samen met bezoekers van het Ubuntuhuis en studenten van de Universiteit Utrecht. In een korte repetitie periode is iedereen op zoek gegaan naar elkaars overeenkomsten, wat een dag kan betekenen en hoe we omgaan met alles wat we tegenkomen.

Een dag zoals iedere andere dag. Een dag waarin niets vast staat en alles mogelijk is. Waarin we vluchten, vechten, lachen en zingen. C’est la Vie werpt een kijkje in het leven van mensen die de confrontatie niet uit de weg gaan maar blijven vechten.

Aansluitend aan de voorstelling is er een dinner gekookt door bezoekers van het Ubuntuhuis en is er gelegenheid om met de performers in gesprek te gaan over de voorstelling en thema’s gerelateerd aan de voorstelling.

Toegang is gratis, een donatie wordt zeer gewaardeerd en komt ten goede aan het Ubuntuhuis.

Meer informatie:
– Het Ubuntuhuis is een kleinschalig buurthuis in zelfbeheer voo & door mensen die te maken hebben (gehad) met dakloosheid, armoede, psychiatrie of leven zonder verblijfspapieren. Er zijn praktische en sociale activiteiten in samenwerking met vrijwilligers. http://ubuntu-huis.blogspot.nl/
– Future Me: https://festivalfutureme.wordpress.com/over/
– Jongerentheater Link: www.jongerentheaterlink.nl