Ga je ook mee?
Donderdag 25 juni gaat Link met kinderen en ouders naar de kinderconcerten Tilim-Bom (4+) en Classic Expres (7+) in Tivoli Vredenburg. De concerten beginnen om 16.00.
Zin om mee te gaan? stuur een bericht naar Saskia / email link2move@yahoo.com

Via het Jeugdcultuurfonds hebben we van de Rabobank gratis kaartjes gekregen voor deze kinderconcerten.

Meer info:
24 tm 28 juni vindt het IKFU plaats in Utrecht. Rabobank is partner van dit festival en geeft gratis kaarten aan Jeugdcultuurfonds Utrecht. De gratis kaarten zijn voor twee kindervoorstellingen op donderdag 25 juni: Classic Express (4+) en Tilim-Bom (7+).

Het Jeugdcultuurfonds zorgt dat kinderen uit gezinnen met een minimum inkomen kunnen meedoen aan kunstbeoefening. Jolanda Kamphuis, consulent van het Jeugdcultuurfonds: Dat we gratis kaartjes kregen aangeboden”van de Rabobank was echt een fijne verrassing! Nadat we dat gehoord hadden hebben we contact opgenomen met Jongerentheatergroep Link, want zij geven theaterworkshops en kennen heel veel kinderen. Zij vonden het leuk om met de kinderen naar het spiksplinternieuwe TivoliVredenburg te komen. Saskia van Theatergroep Link: “Het is een mooie kans voor de kinderen om naar een professionele voorstelling te gaan. Zo’n cultureel uitje is erg spannend en bijzonder voor de kinderen, dat maak je niet iedere dag mee! We zijn blij dat we deze kans kunnen geven en zijn er van overtuigd dat de kinderen er flink van zullen genieten!”